Een beroepsziekte is een ziekte of aandoening die overwegend door het werk of door de arbeidsomstandigheden wordt veroorzaakt. Een bedrijfs- of arbeidsongeval is een ongeval bij of tijdens de werkzaamheden. Mr. Van Dijk kan u helpen om een letselschadevergoeding te claimen.

bel: 079-3239558

Heeft de werkgever voldoende gedaan om de klachten te voorkomen?

Waar het in een juridische procedure over een beroepsziekte meestal om draait is de vaststelling van de oorzaak van de klachten en de vraag of de werkgever voldoende heeft gedaan om het ontstaan van klachten te voorkomen. In een juridische procedure over een arbeidsongeval gaat het om de vraag of de werkgever voldoende heeft gedaan om het ongeval te voorkomen. Kennis van de arbeidsomstandighedenregelgeving is daarbij essentieel.

Badge20jaar 01In 1996 werd Mr. Thomas van Dijk beëdigd als advocaat. Sinds 2008 treedt mr. Van Dijk vanuit zijn eigen kantoor op voor letselschadeslachtoffers.

20 Jaar advocaat is aanleiding om even terug te blikken.
Lees het interview met letselschade-advocaat mr. Thomas van Dijk over 20 jaar advocatuur in de letselschadewereld.

Beoordelingen
“Eindelijk een advocaat met verstand van zaken en een warm hart!”
- mw Dijkstra, Bunnik

 Beoordelingen via het eigen klanttevredenheidsformulier: 30+ beoordelingen >>

In de media

geluidLetselschade-advocaat Mr. van Dijk is regelmatig te beluisteren bij Goedemorgen Nederland van Sven Kokkelman. Terugluisteren kan hier.

Uit het letselschadeblog

EenVandaag heeft onderzoek gedaan naar de opstelling van verzekeraars in letselschadezaken.

Lees meer...

Mr. Van Dijk op Twitter