Het kantoor is gevestigd in Zoetermeer en actief in regio Den Haag, maar werkt voor slachtoffers van letselschade in het hele land.

Mr. Thomas van Dijk

letselschade vandijk

Na een carrière in de verzekeringswereld werd mr. Thomas van Dijk in 1996 beëdigd als advocaat. Hij was lange tijd werkzaam bij een van de grootste advocatenkantoren van ons land (het kantoor van de Landsadvocaat Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten & notarissen) waar hij zich uitsluitend richtte op de behandeling van zaken op het gebied van personenschade (letselschade en overlijdensschade).

Mr. Van Dijk was onder meer betrokken bij de afwikkeling van de Bijlmerramp, de ramp met het Herculesvliegtuig en de Schipholbrand. Mr Van Dijk publiceert en doceert op het terrein van het recht op vergoeding van personenschade (letselschade en overlijdensschade).

Begin 2008 startte mr. Van Dijk zijn eigen kantoor. Het kantoor richt zich volledig op de behartiging van de belangen van slachtoffers. Vanuit Zoetermeer wordt opgetreden voor slachtoffers uit het hele land.

Deskundig

Kennis is alles. Om een zaak te kunnen winnen is kennis van het recht maar ook van alle relevante omstandigheden van het specifieke geval allesbepalend. Ons kantoor heeft die kennis en doet grondig onderzoek naar de omstandigheden die er toe doen. Elke zaak wordt voorbereid alsof direct een gerechtelijke procedure wordt gestart. Waarom? Om de kans op een snel en goed resultaat zo groot mogelijk te maken. Het inzetten van meer middelen (tijd, kennis en de juiste deskundigen) in minder zaken biedt de meeste kans op succes.

Om zeker te zijn van succes werkt Advocatenkantoor Thomas van Dijk samen met de beste ARBO specialisten, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars. Eén team met één aanspreekpunt.

letselschade-advocaat-van-dijk-in-togaletselschade-advocaat-van-dijk-balie Thomas_van_Dijk_02

Badge20jaar 01In 1996 werd Mr. Thomas van Dijk beëdigd als advocaat. Sinds 2008 treedt mr. Van Dijk vanuit zijn eigen kantoor op voor letselschadeslachtoffers.

20 Jaar advocaat is aanleiding om even terug te blikken.
Lees het interview met letselschade-advocaat mr. Thomas van Dijk over 20 jaar advocatuur in de letselschadewereld.

Beoordelingen
“Eindelijk een advocaat met verstand van zaken en een warm hart!”
- mw Dijkstra, Bunnik

 Beoordelingen via het eigen klanttevredenheidsformulier: 30+ beoordelingen >>

In de media

geluidLetselschade-advocaat Mr. van Dijk is regelmatig te beluisteren bij Goedemorgen Nederland van Sven Kokkelman. Terugluisteren kan hier.

Uit het letselschadeblog

EenVandaag heeft onderzoek gedaan naar de opstelling van verzekeraars in letselschadezaken.

Lees meer...

Mr. Van Dijk op Twitter