Letselschade links

Het keurmerk specialisatieverenigingen is een beeldmerk, dat de Nederlandse orde van advocaten uitreikt aan specialisatieverenigingen waarvan de leden aan bijzondere vereisten moeten voldoen.De verenigingen met het keurmerk specialisatieverenigingen mogen het beeldmerk ter beschikking stellen aan hun leden.

Aan onderstaande specialisatieverenigingen is het keurmerk specialisatieverenigingen toegekend. Op de website van deze verenigingen vindt u een lijst van advocaten die aangesloten zijn bij de specialisatievereniging.

Link: www.advocatenorde.nl

Op de Kieswijzer site kunnen bezoekers aan de hand van een door hen ingevulde postcode/plaatsnaam/wijk de LSA advocaten vinden die zich het dichtst bij dat punt bevinden. Op basis van de getoonde profielen van die verschillende LSA advocaten kunnen de bezoekers een verdere selectie maken. Zij kunnen vervolgens contact opnemen met de LSA advocaat van hun keuze.

www.kiesuwletselschadeadvocaat.nl

Bij High Trust gaat het om wederzijdse transparantie en vertrouwen tussen de advocaat en de Raad. We geven scherper naar elkaar aan wat ieders verantwoordelijkheden en mogelijkheden zijn binnen de Wet op de rechtsbijstand. Samen leggen we de wederzijdse afspraken vast en leven die na. De onderliggende verhoudingen en de communicatie tussen advocaat en medewerkers van de Raad verschuiven daarmee naar een meer gelijkwaardige, begripvolle situatie en relatie.

http://www.rvr.org/nl/subhome_rbv/high_trust

Een LSA-advocaat is een letselschadde-advocaat die lid is van de Vereniging van Letselschade Advocaten ‘LSA’. Een advocaat wordt alleen tot deze vereniging toegelaten als hij voldoet aan een aantal strenge eisen.

Slachtoffers van een ongeval hebben bij het verhalen van schadevergoeding vaak behoefte aan juridische bijstand. Een goede rechtshulpverlener is onafhankelijk, deskundig, duidelijk, transparant en integer. Het is voor een slachtoffer lastig om vast te stellen of een rechtshulpverlener die eigenschappen bezit. Daardoor kan het gebeuren dat slachtoffers van een ongeval een verkeerde keuze maken en ontevreden raken over hun rechtshulpverlener. Een vervelend gevolg kan zijn dat de schaderegeling in het slop raakt.

De website van: Stichting Keurmerk Letselschade

Uw letselschade-advocaat in de regio Zoetermeer en Gouda. Zoekt u een topadvocaat die niet eindeloos blijft praten met een door de verzekeraar ingeschakelde schaderegelaar maar daadwerkelijk actie onderneemt? Neem dan contact op met mr. Thomas van Dijk.

De website: 0800-ongeval

Badge20jaar 01In 1996 werd Mr. Thomas van Dijk beëdigd als advocaat. Sinds 2008 treedt mr. Van Dijk vanuit zijn eigen kantoor op voor letselschadeslachtoffers.

20 Jaar advocaat is aanleiding om even terug te blikken.
Lees het interview met letselschade-advocaat mr. Thomas van Dijk over 20 jaar advocatuur in de letselschadewereld.

Beoordelingen
“Eindelijk een advocaat met verstand van zaken en een warm hart!”
- mw Dijkstra, Bunnik

 Beoordelingen via het eigen klanttevredenheidsformulier: 30+ beoordelingen >>

In de media

geluidLetselschade-advocaat Mr. van Dijk is regelmatig te beluisteren bij Goedemorgen Nederland van Sven Kokkelman. Terugluisteren kan hier.

Uit het letselschadeblog

EenVandaag heeft onderzoek gedaan naar de opstelling van verzekeraars in letselschadezaken.

Lees meer...

Mr. Van Dijk op Twitter