Beoordelingen en referenties

Meerdere cliënten hebben aangegeven dat zij als referent genoemd mogen worden. Indien u in contact wilt treden met één van deze (voormalig) cliënten, dan kunt u bij ons de gegevens opvragen.

bel: 079-3239558

"Mijn ervaring met Letselschadeadvocaat Mr. Van Dijk, is dat zijn professionele aanpak en begeleiding naar grote tevredenheid zijn verlopen. Het is een grote opluchting en verlichting, als er tijdens letsel en een lange revalidatie hiervan bijstand verleend wordt en alle papierwerk (wat werkelijk een vreselijk bolwerk is en onoverzichtelijkheid snel ontstaat) uit handen gegeven kan worden. Bij behoefte aan contact, gebeurde dit binnen 8 uur en dat geeft vertrouwen. Mijn dank!!"

Zie beoordeling op Feedbackcompany

Weer een zaak afgesloten en die is beoordeeld met de hoogst haalbare score

"Uitstekende juridische bijstand. Rustige maar doortastende werkwijze. Prettige persoonlijkheid. Aan te bevelen."

Deze zaak heeft ongeveer 15 jaar gelopen en is afgesloten met goed resultaat. 

"Thomas van Dijk is een zeer ervaren, vakkundig en betrokken letselschade advocaat. Onlangs heeft hij de zaak van mijn zoon, die door een verkeersongeval ernstig hersenletsel heeft opgelopen, naar volle tevredenheid en met een uitstekend resultaat weten te schikken met de aansprakelijke verzekeraar. Hij is 100% betrouwbaar, werkt hard, is zeer communicatief en overlegt altijd voor hij verdere stappen onderneemt. Hij is altijd zeer snel in het beantwoorden van e-mails en is ook telefonisch altijd bereikbaar. Kortom, een zeer goede keuze wanneer u (helaas) een letselschade advocaat nodig heeft." 

> Meer referenties

Via de Feedbackcompany ontving het kantoor van Letselschade-advocaat Mr. Van Dijk een mooi recensie nadat hij via een second opinion een zaak heeft overgenomen.

Mr. Van Dijk heeft mij in twee zaken bijgestaan. Hij is zeer duidelijk, geeft geen valse hoop en doet exact wat hij aangeeft te doen. Mijn eerste zaak bleef, bij maar liefst drie advocaten liggen en duurde maar voort, zelfs nadat ik een deelgeschil had gewonnen werd er niet doorgepakt. Mr. Van Dijk heeft mijn zaak opgepakt en ging meteen aan de slag. Na een aantal maanden werd de zaak geschikt. Mijn tweede zaak heeft minder dan één jaar geduurd, deze is ook geschikt. 

Mr. Van Dijk is een zeer integere man en een enorm kundige advocaat. Het kantoor is goed bereikbaar, de secretaresses zijn vriendelijk meelevend. Ik kan zijn kantoor dan ook aan iedereen aanbevelen. 

"Hij weet precies hoe hij moet handelen" link ]

Mr. Thomas van Dijk vraagt altijd aan zijn clienten om een tevredenheidsformulier in te vullen. Zo weet hij waar hij mogelijk zaken beter kan doen. Zijn betrokken maar grondige aanpak voor de toch zeer ingrijpende en complexe gevolgen van letselschade leveren hem goede beoordelingen op. Lees verder voor alle nieuwe beoordelingen.

"Zelfs gedurende zijn vakantie in het buitenland hield Mr. Thomas van Dijk zich paraat voor mijn zaak!! Hij is niet te verbeteren. "

- Margreeth

Download hier het beoordelingsformulier [pdf].

Badge20jaar 01In 1996 werd Mr. Thomas van Dijk beëdigd als advocaat. Sinds 2008 treedt mr. Van Dijk vanuit zijn eigen kantoor op voor letselschadeslachtoffers.

20 Jaar advocaat is aanleiding om even terug te blikken.
Lees het interview met letselschade-advocaat mr. Thomas van Dijk over 20 jaar advocatuur in de letselschadewereld.

Beoordelingen
“Eindelijk een advocaat met verstand van zaken en een warm hart!”
- mw Dijkstra, Bunnik

 Beoordelingen via het eigen klanttevredenheidsformulier: 30+ beoordelingen >>

In de media

geluidLetselschade-advocaat Mr. van Dijk is regelmatig te beluisteren bij Goedemorgen Nederland van Sven Kokkelman. Terugluisteren kan hier.

Uit het letselschadeblog

EenVandaag heeft onderzoek gedaan naar de opstelling van verzekeraars in letselschadezaken.

Lees meer...

Mr. Van Dijk op Twitter